انجمن تولیدکنندگان نوشت افزار

کاهش ساعت کاری مترو و اتوبوس تا ساعت ۲۰

کاهش ساعت کاری مترو و اتوبوس تا ساعت ۲۰ از ۲۰ آبان

کاهش ساعت کاری  مترو و اتوبوس تا ساعت ۲۰  از ۲۰ آبان

نظر به تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا مبنی بر اعمال محدودیت یک ماهه برای فعالیت مشاغل و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، کاهش ساعت کاری خطوط حمل و نقل عمومی در پایتخت از سوی معاونت حمل و نقل، ترافیک از فردا ( ٢٠ آبان ماه ) به مدت یک ماه اعمال می‌شود.

به گزارش ایسنا،  معاونت حمل و نقل و ترافیک طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: بامجوزی شهردار تهران و نظر به تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا مبنی بر اعمال محدودیت یک ماهه برای فعالیت مشاغل، کاهش ساعت کاری خطوط حمل و نقل عمومی از سوی این معاونت اعمال می‌شود.

بر این اساس از فردا ( ٢٠ آبان ماه )  اتمام ساعت کاری کلیه خطوط داخلی مترو ساعت ٢٠.٣٠ و خط متروی کرج و گلشهر تا ساعت ٢٠ خواهد بود.

همچنین به منظور اعمال محدودیت و کاهش فعالیت در خطوط اتوبوسرانی پایان زمان فعالیت ناوگان در تمامی خطوط بی آر تی ( انبوه بر) در مسیر رفت( آخرین اعزام) ساعت ٢٠ و در مسیر برگشت آخرین اعزام به ساعت ٢٠.٣٠ کاهش خواهد یافت.

به این مطلب امتیاز دهید:

آخرین اخبار

نشست دکتر مخبر با فعالان صنعت نوشت‌افزار ایرانی شهریور 1401

معاون اول محترم رئیس جمهور با بیان اینکه لذت‌بخش‌ترین صحنه‌های اولیه زندگی هر انسانی شروع سال جدید تحصیلی و تهیه اقلام مورد نیاز آن است،‌ گفت: نباید اجازه دهیم هیچ دانش آموز ایرانی به دلیل مسائل مالی قادر به تهیه نوشت‌افزار و کتب مورد نیاز خود نباشد.

لینک کوتاه:
اشتراک گذاری در:
برچسب ها:

خوش آمدید

بازدیدکننده گرامی

به سایت جدید انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان نوشت افزار کشور خوش آمدید. این سایت در حال تکمیل است با این حال، شما می‌توانید از بخش های مختلف سایت دیدن نمایید.

درصورت وجود هر گونه سوال از بخش تماس با ما با ما در ارتباط باشید.