اساس نامه انجمن

 بسمه تعالي

«اساسنامه انجمن صنفي كارفرمايی تولیدکنندگان نوشت افزار کشور»

فصل يكم – كليات

ماده 1 – هدف :

به استناد مادة 131 قانون كار جمهوري اسلامي ايران و در اجراي آيين‌نامه انجمن‌هاي صنفي و كانون‌هاي مربوط و به منظور حفظ حقوق و منافع مشروع و قانوني و بهبود وضع اقتصادي كارفرمايان كه خود متضمن حفظ منافع جامعه نيز باشد؛ اين انجمن صنفي تشكيل مي‌گردد.

ماده2- نام ، حوزة فعاليت و اقامتگاه قانوني انجمن صنفي :

نام : انجمن صنفي کارفرمايي تولیدکنندگان نوشت افزار کشور كه در اين اساسنامه به اختصار «انجمن صنفي» ناميده مي‌شود.

حوزة فعاليت انجمن صنفي: حوزة جغرافيايي سراسر ایران و در صورت لزوم و با کسب مجوز فعالیت از مراجع ذیربط، خارج از کشور بوده و محل استقرار دفتر مركزي آن در استان تهران، شهر تهران، خیابان 15 خرداد، بازار آهنگران، کوچه مسجد جامع، پاساژ زردوز، طبقه دوم، پلاک 47 مي‌باشد.

تبصره 1- هيأت مديره مي‌تواند هر زمان كه ايجاب نمايد، اقامتگاه قانونی انجمن صنفي را در محدوده حوزه فعاليت خود تغيير داده و مراتب را همزمان با اطلاع به اعضاء – از طريقي كه به تصويب مجمع عمومي رسيده باشد – به طور کتبي به وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي نيز منعکس نمايد.

تبصره 2 – روزنامه کثیرالانتشار جهت درج آگهی انجمن صنفی كارفرمايی تولیدکنندگان نوشت افزار کشور می‌باشد.

ماده 3- وظايف اساسي و عام انجمن صنفي :

1- كوشش در جهت استيفاي حقوق و خواستهاي مشروع و قانوني اعضاء از طريق ايجاد زمينه‌هاي مساعد به منظور نيل به اهداف انجمن.

2- جمع‌آوري اطلاعات، بررسي و تحقيق درباره مشكلات، شناخت نيازها و اولويتها.

3- برنامه‌ريزي براي تامين نيازهاي صنفي، آموزش، توسعه و گسترش فعاليت ها.

4- كوشش در ارتقاي بهره‌وري منابع و ظرفيت توليد، انتقال نوآوري تكنولوژيك.

5- سعي در بهبود كيفيت توليد يا بررسي، شناخت و استقرار روشهاي نوين كنترل كيفيت.

6- كوشش براي هماهنگي در امور آموزش، ارتقاي مهارت و تامين نيروي انساني مورد نياز، همكاري با وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي و ساير دستگاه‌ها و نهادهاي ذيربط براي انجام آموزش‌هاي مربوط به حفاظت فني و بهداشت كار.

7- برگزاری کلاس‌های آموزشی برای اعضاء.

8- اطلاع رسانی از طریق شبکه‌های مجازی اجتماعی، ایجاد سایت اینترنتی و بولتن خبری.

9- انجام تحقيقات لازم و ارائه نظر مشورتي و حقوقي در خصوص تهيه لوايح و طرح‌هاي مربوط به قوانين كار و تامين اجتماعي و مسائل رفاهي و حقوق قانوني كارفرمايان به مراجع ذيربط.

10- دريافت وروديه، حق عضويت و كمك‌هاي مالي داوطلبانه مطابق اساسنامه.

11- همكاري در جهت تأسيس، تقويت و گسترش شركتهاي تعاوني و صندوق قرض الحسنه مرتبط با وظايف انجمن صنفي به منظور برخورداري اعضاء از تسهيلات بيشتر.

12- حمايت و دفاع از حقوق و منافع صنفي و حرفه‌اي اعضاء از طريق ارايه پيشنهاد و جلب پشتيباني مراجع و سازمان‌هاي دولتي و ملي نسبت به هدف‌هاي انجمن.

13- خريد، فروش و تملك اموال منقول و غيرمنقول انجمن صنفي به نام و به حساب انجمن صنفي مشروط بر آنكه به قصد تجارت و جلب نفع نباشد .

14- پيوستن به انجمن‌هاي صنفي همگن به منظور تشكيل يا عضويت در كانون انجمن‌هاي صنفي مربوط با رعايت مقررات قانوني.

15- همكاري با ساير تشكل‌هاي صنفي و انجام ساير وظايف و اختياراتي كه به موجب مقررات قانوني بر عهدة انجمن‌هاي صنفي قرار داده شده يا خواهد شد.

16- قبول مسوؤليت و همكاري با وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و نهادهاي رسمي در انجام وظايف و تكاليفي كه اين دستگاه‌ها به انجمن‌هاي صنفي محول مي‌كنند و آمادگي براي ارائه مشورت‌هاي لازم به آنها .

17- ايجاد ارتباط با تشكلها و سازمان‌هاي مرتبط با وظايف انجمن هاي صنفي يا كانون هاي مربوط در داخل كشور در چارچوب فعاليت‌هاي صنفي و قوانين و مقررات كشور.

18- شركت در مذاكرات حرفه‌اي با ساير سازمانهاي كارفرمايي ذيربط مشمول قانون و انعقاد پيمان‌هاي دسته جمعي با سازمان‌هاي كارگري .

19- همکاری مستمر با شرکت‌های دانش بنیان و استفاده از تکنولوژی نو جهت بهبود کیفی تولیدات.

ماده 4- وظايف اختصاصي انجمن صنفي :

پیگیری اجرای سیاست‌های کلان کشور و مقررات قانونی در رابطه با ممنوعیت خرید کالاهای وارداتی مشابه تولید داخل توسط ادارات دولتی.
جلب پشتیبانی مراجع دولتی نسبت به اهداف انجمن.
پیگیری و حمایت از کالاهای تولیدی ثبت شده در اداره ثبت مالکیتهای صنعتی و همچنین اجرای ماده 28 قانون ثبت اختراعات، طرحهای صنعتی و علائم تجاری مصوب سال 1386.
تعامل با دستگاههای نظارتی از جمله وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان، اتاق اصناف، گمرک جمهوری اسلامی ایران، ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز و … در ارتباط با قوانین حمایت از حقوق مصرف کننده و تولیدکننده، نظام صنفی، تقلب، گمرکی، قاچاق کالا و همچنین تدوین قوانین مورد نیاز و همچنین پیگیری و معرفی کارشناس به مراجع قضایی جهت برخورد با کالاهای وارداتی قاچاق، تقلبی و مشابه محصولات تولید داخل در راستای حفظ منافع مادی و معنوی اعضاء.
همکاری با سازمان ملی استاندارد جهت تدوین و اصلاح استاندارد اجباری اعم از تولید و واردات کالا و مرتبط با صنعت نوشت افزار.
تلاش در جهت ایجاد بسترهای تولید نوشت افزارهایی که با فرهنگ ایرانی – اسلامی سنخیت داشته و همکاری با دستگاه‌های نظارتی جهت ساماندهی و تنظیم بازار در این راستا.
تعامل با وزارت صنعت، معدن و تجارت و گمرک جمهوری اسلامی ایران جهت جلوگیری از واردات بی رویه، اصلاح ارزش پایه و تعرفه کالاهای وارداتی.
تعامل با سازمان امور مالیاتی جهت اصلاح ساختار اخذ مالیات از واحدهای تولیدی.
برگزاری نمایشگاه‌ها، همایش‌های داخلی و خارجی جهت معرفی و یا فروش مستقیم محصولات تولیدی اعضاء انجمن و همچنین ایجاد بنگاه‌های پخش مستقیم کالا در راستای حمایت از حقوق مصرف کننده با رعایت موازین و مقررات قانونی مربوطه.
جمع‌آوری اطلاعات، بررسی و تحقیق در رابطه با بازار کشورهای دیگر جهت صادرات محصولات تولیدی اعضاء.
آگاه نمودن اعضاء به قوانین و مقررات
جمهوری اسلامی ایران در مورد حفظ حقوق مصرف کننده و الزام اعضاء به رعایت آن.
دریافت، نشر و اعلام قوانین مربوط به حرفه بین اعضاء.
چاپ نشریه تخصصی پس از اخذ مجوز از مراجع ذیصلاح و توزیع در سراسر کشور.

فصل دوم

شرايط عضويت، تعليق، سلب عضويت و منابع مالي انجمن صنفي

ماده 5 – شرايط عضويت :

كليه اشخاص حقيقي و حقوقي در صورت دارا بودن شرايط زير مي‌توانند به عضويت اين انجمن صنفي درآيند :

1- تابعيت ايران.

2- شاغل در حرفه يا صنعت تولید نوشت افزار در حوزه فعاليت انجمن صنفي با ارايه مدارك شناسايي معتبرشامل: پروانه بهره‌برادری – کپی کارت ملی و شناسنامه – آخرین تغییرات روزنامه رسمی – 3 قطعه عکس 4*3

3- متدین به یکی از ادیان رسمی کشور.

3- ارائه مدارك معتبر مبني بر كارفرما بودن مطابق قانون كار.

4 – قبول و تعهد اجراي مقررات اين اساسنامه وتصميمات و مصوبات قانوني اركان انجمن صنفي.

5- پرداخت وروديه و حق عضويت به طور مرتب.

تبصره 1- كليه واجدان شرايط مي‌توانند آزادانه عضويت انجمن را بپذيرند و هيچ كس را نمي‌توان به عضويت در انجمن صنفي مجبور يا از قبول عضويت آن منع نمود.

تبصره 2- شكايت در خصوص عدم پذيرش عضويت متقاضيان به دليل عدم احراز شرايط عضويت توسط هيـأت مديره و يا تعليق عضويت اعضاء توسط بازرس در اولين جلسه مجمع عمومي مطرح مي شود و تصميمات مجمع در اين زمينه قطعي است.

تبصره 3 – در صورتي كه هر يك از اعضاء شرايط عضويت انجمن صنفي را از دست دهد؛ از عضويت در انجمن مستعفي شناخته مي‌شود، ليكن ملزم به انجام تعهدات قبلي است .

ماده 6 – موارد تعليق يا محروميت از عضويت انجمن صنفي :

1- عدم پرداخت به موقع حق عضويت تعيين شده با توجه به ماده 9 اين اساسنامه (با اعلام مسوؤلان مالي انجمن صنفي).