انجمن تولیدکنندگان نوشت افزار

یادنگار

تولید سالیانه 166 هزار تن دفترچه مشق در کشور/ فعالیت 6 واحد تولید کننده مداد در کشور

تولید سالیانه 166 هزار تن دفترچه  مشق در کشور/ فعالیت 6 واحد تولید کننده مداد در کشور

معاون مدیرکل دفتر صنایع سلولزی و شیمیایی وزارت صمت گفت : در زمینه دفترچه مشق به عنوان دومین لوازم‌التحریر پرمصرف کشور ۱۲۶ واحد مجوز صنعتی دارند .

به گزارش شاتا، محمد اسفندیاری در حاشیه بازدید از ششمین نمایشکاه بین المللی نوشت افزار در شهر آفتاب در جمع خبرنگاران با اشاره به این مطلب گفت: دفترچه مشق شب به عنوان پرمصرفترین قلم نوشت افزار در کشور است که سالیانه ۱۶۶ هزار تن دفترچه تولید می شود. در حالی که مصرف کشور در این زمینه ۴۰ هزار تن در سال است .
همچنین دبیر انجمن صنفی کارفرمایان و تولید کنندگان کشور نیز گفت: ظرفیت تولید مداد کشور پنج میلیون و ۷۰۰ هزار قراص در سال است که معادل ۸۲۰ میلیون عدد است، اما نیاز سالانه کشور ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار قراص معادل ۳۲۰ میلیون عدد مداد است.
وی ادامه داد: ۶ واحد تولید کننده مداد در کشور فعالیت می‌کنند که قادر به تأمین همه نیازهای کشور هستند، به همین دلیل از خرداد ماه پارسال واردات این کالا ممنوع شد.
صنعتکار ادامه داد: عمده فعالیت تولیدکنندگان مداد تأمین بازار داخلی است، زیرا برای تولید این محصول باید چوب و مغز مداد از خارج وارد شود.
صنعتکار یادآور شد: با وجود مسائل ارزی و مشکلات تحریم‌ها، قیمت مواد اولیه تقریباً سه برابر شده اما قیمت فروش محصولات نهایی حداکثر یک و نیم برابر شده است و در نتیجه بسیاری از واحدهای تولیدی با حاشیه سود پایین تولید کرده یا در شرایط سر به سر درآمدها و هزینه‌ها فعالیت می‌کنند.
وی گفت: کاهش قدرت خرید مردم و کشش پذیری قیمتی پایین محصولات نهایی، از جمله مشکلاتی است که تولیدکنندگان و فعالان این صنعت را می‌آزارد و در مجموع به زیان این صنعت شده است.
دبیر انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان نوشت افزار کشور گفت: بسیاری از واحدها از آنجایی که پیش از تحریم‌ها مواد اولیه مورد نیازشان را تهیه و انبار کرده بودند اکنون با مشکل چندانی مواجه نیستند، اما وقتی موجودی انبارها تمام شود و خرید شرکت‌ها به روز انجام شود قطعاً با افزایش چند برابری قیمت‌ها مواجه خواهیم شد.

به این مطلب امتیاز دهید:

آخرین اخبار
لینک کوتاه:
اشتراک گذاری در:
برچسب ها: