رضوان حکیمزاده معاون تعلیم خستین وزارت آموزش و پرورش در گفت و گو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در مورد استعدادیابی دانشآموزان و روشهای مدنظر داشته شده از سوی آموزش و پرورش برای این مبحث عنوان نمود: مبحث استعدادیابی از سالهای گذشته با طرح شهاب در دوره خستین شروع شده و اجرای این طرح همچنان استمرار پیدا نموده است.
طرح جشنهای جابربنحیان، محلی برای شناسایی دانشآموزان خلاق
وی با اشاره به اینکه معلمها برای اجرای طرح شهاب تعلیم دیدهاند، دنبال کرد: همچنین طرح جشنهای جابربنحیان در دوره خستین برای دانشآموزان برگزار میشود.
معاون تعلیم خستین وزارت آموزش و پرورش تصریح نمود: در این جشنواره دانشآموزان از طریق دستورزی و کارهای گروهی استعدادهای خود را بروز میدهند؛ این جشنواره را میتوان محلی برای شناسایی دانشآموزان خلاق دانست که به جای تستهای آموزشی با بهرهگیری از قدرت و خلاقیت خود به بروز استعدادها میپردازند.
وی درمورد جایگاه ها استعدادیابی که خارج از مدرسه ها فعالیت میکنند، گفت: این جایگاه ها هیچگونه وابستگی به آموزش و پرورش ندارند، در نتیجه هیچگونه مجوزی هم از سوی آموزش و پرورش برای این جایگاه ها وجود ندارند، بنابر این سازوکار فعالیت آنها منسوب به نظام آموزش و پرورش نیست.