انجمن تولیدکنندگان نوشت افزار

ناتوانی در قانون گذاری کارخانه کاغذ پارس را به سمت تولید ظروف سلولزی سوق داد

محمدجواد مقدم ریاست کارخانه کاغذ پارس در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا با اشاره به فعالیت این کارخانه اظهار کرد: در کمال خوشبختی شرایط کاملاً مطلوب هست، همکاران من فعالیت بسیاری کردند، هزینه بسیاری شده هست، طرح‌های توسعه‌ای در دست اجراست،‌ تا کارخانه کاغذ پارس در آینده نزدیک به جایگاهی که برایش ترسیم شده است‌، برسد.

وی دنبال کرد:‌ برنامه‌ریزی در کارخانه کاغذ پارس بر این منوال هست که به تولید محصولاتی پرداخت کنیم که نه فقط در ایران لکن در منطقه هم تولید نمی‌شود،ظروف یکبار استفاده سلولزی که امروزه در کشورهای مدرن و توسعه‌یافته استفاده دارند.

مقدم از در حال ساخت بودن ماشین‌آلات توصیه داده شده برای کارخانه پارس اطلاع داد و اظهار کرد: پیش پرداخت تولید ماشین‌آلات داده شده هست و امید داریم با جابه جایی ماشین‌آلات به ایران‌، سال آینده بتوانیم این محصول را روانه بازار کنیم.وی هم‌چنین از قدرت تولید 40تا 50 هزار تن کاغذ چاپ و تحریر در این کارخانه اطلاع داد و اظهار کرد:‌ کاغذ پارس از ابتدا برای تولید کاغذ چاپ و تحریر طراحی شده هست،‌ ما تا اندازه‌ای تولید داریم؛ اما با توجه به ضعفی که در قانون‌گذاری وجود دارد و پشتیبانی زیادتر برای واردات با تمام حجم در مورد تولید کاغذ چاپ و تحریر هرگز اقدام نکردیم، اما مشتری‌های وفاداری داریم که فارغ از مباحث نفع و زیان تولید می‌کنیم تا بتوانیم این مشتری‌ها را هم ساپورت کنیم.

 

به این مطلب امتیاز دهید:

آخرین اخبار

نشست دکتر مخبر با فعالان صنعت نوشت‌افزار ایرانی شهریور 1401

معاون اول محترم رئیس جمهور با بیان اینکه لذت‌بخش‌ترین صحنه‌های اولیه زندگی هر انسانی شروع سال جدید تحصیلی و تهیه اقلام مورد نیاز آن است،‌ گفت: نباید اجازه دهیم هیچ دانش آموز ایرانی به دلیل مسائل مالی قادر به تهیه نوشت‌افزار و کتب مورد نیاز خود نباشد.

لینک کوتاه:
اشتراک گذاری در:
برچسب ها:

خوش آمدید

بازدیدکننده گرامی

به سایت جدید انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان نوشت افزار کشور خوش آمدید. این سایت در حال تکمیل است با این حال، شما می‌توانید از بخش های مختلف سایت دیدن نمایید.

درصورت وجود هر گونه سوال از بخش تماس با ما با ما در ارتباط باشید.